Nagyításhoz kattintson a képre!

Demecseri Káposztás Napok

A káposztás ételeket főző és kóstoltató csapatok mellett színes kulturális műsor, sztárvendégek, kirakodóvásár, vidámpark, kézművesek, versenyek és nem utolsó sorban rengeteg káposztás étel várja az ide látogatókat.

Demecser Város Önkormányzata tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és kedves családját a megújult, és immár XIV. alkalommal megrendezésre kerülő Demecseri Káposztás Napok elnevezésű gasztronómiai fesztiválra.

A fesztivál ínycsiklandozó ételekkel és színvonalas programokkal várja az idelátogatókat.Jegyárak:
A 14 éven aluliak, illetve a demecseri 70 éven felüli lakosok részére (péntek, szombat, vasárnap) ingyenes a fesztivál látogatása.

A belépőjegy ára pénteken egységesen 500 Ft.

Szombaton és vasárnap a demecseri lakosok részére a belépőjegy ára 500 Ft/nap. A demecseri lakcímkártyával nem rendelkezők részére a fesztivál látogatása 1.000 Ft/nap.

A szombati és vasárnapi belépő jegyek 1 db kóstolójegyet tartalmaznak, – mely egy ebédet foglal magába – melyet a Demecseri Városi Konyha főzősátrában lehet beváltani.

  

Települések Demecser közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Koncertek és fesztiválok, Gasztronómia, Családi programok
helyszín
  • Észak-Alföld
Település ismertető
  • Demecser

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illetve programajánlatokat . Addig tekintse meg környéki programokat és a szint...

Szállások Demecserenés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu